A partir de ahora se podrá consultar toda la información sobre LexNet en la Web del ICAB.
Adjuntamos noticia del ICAB:

LexNetEl Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha habilitat un apartat al web col·legial perquè tots els col·legiats/des pugueu trobar, centralitzada, tota la informació d’interès sobre LexNet.

Consulta al web col·legial tota la informació sobre LexNet!
A www.icab.cat/LexNet ( i al bàner de portada) podreu consultar la normativa per la qual es regula el sistema LexNet, l’oferta de cursos de formació que proposa l’ICAB, els diferents protocols aplicables a advocats i procuradors, alguns vídeo-tutorials sobre el funcionament de la plataforma, enllaços a l’App, etc.

Com sabeu, segons la Llei 42/15, de reforma de la Llei 1/2000, de 7 de gener, d’Enjudiciament Civil, es preveu l’obligatorietat per als professionals de fer servir els sistemes telemàtics o electrònics existents en l’Administració de Justícia per a la presentació d’escrits i recepció de notificacions a partir de l’1 de gener de 2016.

El Ministeri de Justícia, a través del sistema LexNet, està ultimant els mecanismes per tal de que la reforma desplegui els seus efectes.

Us recordem que l’accés a aquesta plataforma es podrà fer mitjançant qualsevol Certificat Digital degudament reconegut, com ara la Certificació Digital de l’Advocacia (targeta ACA). Si encara no la teniu, podeu sol·licitar-la al Servei d’Atenció Col·legial de l’ICAB.

Gràcies a un acord de la Junta de Govern, fins al 31 de desembre podreu gaudir d’un 30% de descompte sobre el preu habitual.

www.icab.cat/LexNet